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Total 5 articles [ 키워드: Starch ] |
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Article |
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Korean Chemical Engineering Research, 59 (3), pp.443-449 (2021) 전분-구연산을 기반으로 한 생분해성 비산방지용 소재의 제조 및 특성 분석 Manufacturing and Characteristics of Biodegradable Materials Based on Starch-Citric Acid for Anti-Particulate Scattering 이지성, 이원규 |
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Korean Chemical Engineering Research, 55 (5), pp.629-637 (2017) 식료품 분진의 발화 및 폭발 위험성 Hazards of Explosion and Ignition of Foods Dust 한우섭 |
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Korean Chemical Engineering Research, 46 (5), pp.858-862 (2008) 전분질계 바이오매스의 동시당화발효 조건 최적화 The Optimum Condition of SSF to Ethanol Production from Starch Biomass 나종분, 김준석 |
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Korean Chemical Engineering Research, 46 (5), pp.977-982 (2008) 전분 기질에 대한 Saccharomyces cerevisiae CHY1077과 Zymomonas mobilis CHZ2501의 에탄올 발효 비교 Comparison of Ethanol Fermentation by Saccharomyces cerevisiae CHY1077 and Zymomonas mobilis CHZ2501 from Starch Feedstocks 최기욱, 강현우, 김영란, et al. |
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Korean Chemical Engineering Research, 46 (1), pp.106-111 (2008) 폴리프로필렌/전분/실리케이트 복합체의 실리케이트 분산 및 유변학적특성에 미치는 전분 함량의 영향 Effect of the Starch Content on the Silicate Dispersion and Rheological Properties of Polypropylene/Starch/Silicate Composites 김연철, 이창용 |
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